torsdag den 15. september 2016

Cross sæson - Yeah!

Denne årstid er så dejlig, når man kommer i en klub som Blovstrød Løverne, hvor de fleste elsker at træne og konkurrere i naturen. Banen og sommeren er helt fantastisk. Cross sæsonen er attraktiv og tiltrækkende på en anden måde, som mange godt kan lide. Og så er der hold-aspektet som gør at der er plads til og brug for alle.
Vi glæder os meget til den nye Cross Nationals, som oven i købet starter med et European Permit Meeting i Middelfart. Respekt og anerkendelse til DAF for det!
Vi håber at vi igen kan gøre os gældende med gode løbere ved NM og EM Cross, og så satser vi stort på ECCC Cross Country 2017 i Albufeira/POR d. 5. februar. 
Er man lidt stor i slaget kan man kalde det Champions League i Cross.

Da vi vandt DM hold for både juniorpiger og seniorkvinder, kunne vi have stillet med begge hold. Vi har dog givet juniorpladsen videre til Spartas stærke pigehold og koncentrerer os om at opbygge et stærkt senior-kvindehold. Der skal 4 kvinder til et hold, og i alt må man deltage med 6 løbere. Aktuelt er vores stærkeste Anna Møller, Louise Rode, Lea Reime og Sara Schou. Der er mange løbere i spil til de 2 sidste pladser. Vi betragter det især som et fælles udviklingsprojekt. 
Vi fik bronze med juniorholdet sidste år. Endnu et godt holdresultat vil kræve at vi får tilgang udefra, som kan forstærke holdet.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar