torsdag den 1. september 2016

DM

Da Anna kom hjem fra Rio kunne vi tale om hvilke distancer hun skulle løbe ved DM. Kersti og jeg synes det var mere interesant at blive udfordret på 800m end at løbe 5000m, hvor der formentlig ikke ville være nogen, som aktuelt er på Anna´s niveau. Det var Anna med på.

Onsdag og torsdag trænede hun let på banen. Det så virkeligt godt ud, så vi var klar over at både 1500m og 800m kunne går rigtigt fint.

På 1500m var planen at spare som meget som muligt på kræfterne. Det gik fint. Anna bevarede roen, selvom det gik meget langsomt de først 300m. Line K. Schulz valgte, som vi lidt havde forventet, også at løbe afventende. Hun satte et imponerende ryk ind med 450m tilbage. Anna kom dog med og kunne på de sidste 200m rykke markant fra både Line og norske Ida.
2 timer senere var der indledende heat på 800m. Her løb Line i jævnt højt tempo. Anna fulgte med Line hele vejen og de 2 kom sikkert til finalen. Desværre kunne Stina Troest ikke komme til start. Vi havde ellers glædet os til en finale med ekstra høj kvalitet.

Før finalen diskutterede Kersti og jeg Anna´s taktiske muligheder. Vi tænkte begge at 2.05 var realistisk for Anna, og vi forventede ikke at andre kunne være med i det tempo. Vi overvejede om Anna selv skulle løbe tempo fra starten, men da Line også bedst kan lide tempoløb og har mere erfaring med at finde det rigtige tempo aftalte de, at Line skulle trække de første 400m og Anna de sidste 400m. Desværre kunne Line ikke hænge på så længe, da Anna tog over. Helene Holm Gottlieb var overraskende stærk og slap først Anna på de sidste 100m.
Anna fik en flot tid på 2.05.91 og kunne tage hjem med 2 guldmedaljer.

Lokalavisen skrev DETTE om hædringen af Anna efter OL og om DM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar