søndag den 10. juli 2016

Anna til OL!

Wow! Så kvalificerede Anna sig sgu til Rio. Vi traf igen de rigtige valg mht. stævneplan og træning og Anna præsterede igen helt fantastisk da det galt.
Paavo Nurmi Games i Turku var en super oplevelse. Rammerne var helt perfekte til toppræstationer. Der var 8 stærke kvinder til start. Jeg talte en del med Jack Waitz (Gretes Waitz´s mand og træner), og vi bekræftede hinanden i, at alle var der for at løbe stærkt, så det var bare om at finde det rigtige tempo fra start og følge med dem man kom til at ligge sammen med. Anna lå nr. 7 de første 900m. Hun tabte nogle meter ved vandgraven, men efter 2. passage fandt hun rytmen og løb sig hurtigt op som nr. 3, hvor hun blev liggende resten af løbet. Med 200m igen vidste hun, at det ville blive en god tid, og derfor forcerede hun ikke før hun var sikkert over alle bommene. Det lille kiks hun havde i Genéve, har hun lært så meget af.
Kort tid efter løbet eksploderede interessen. DR og TV2 ringede og hilsenerne væltede ind. Anna fik mange FB-venneanmodninger fra folk hun ikke kender. Alt sammen nye ting hun skulle forholde sig til. Abdis træner, Leo, ringede og advarede os om alt det Abdi havde været gennem. Vi var dog forberedte og har valgt mange ting fra. Anna har givet interview på telefonen, og hun var i P1 lørdag morgen kl. 8.15 og deltager i Go Morgen Danmark mandag kl. 7.35, og det er så det på denne side af U20 VM.
Hun har også haft masser at se til, da hun nu er omfattet af whereabouts reglerne og hun skulle stille op til forskellige fototing med DIF og Team Danmark.
Nu håber vi, at der komme ro på den næste uge, så hun kan koncentrere sig om de sidste træningspas inden afgang til Budgodszcz. Der støder Kersti til som træner.
Mange har spurgt om Kersti eller jeg skal med til Rio. Det skal vi ikke. Klubtrænere bliver sjældent indbudt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar