tirsdag den 17. januar 2017

Lysende stjerner i vintermørket

Jeg glæder mig virkelig til hvert træningspas hos Blovstrød Løverne. Vi har den fedeste stemning i træningsgruppen, og alle træner super godt. Der er mange som kommer til at vise et niveau de ikke har vist før. Her i aften var vi 27 til træning, som løb hurtigt, stabilt og klogt i den smukke snedækkede skov.
Jeg er selv løbende på nogenlunde normalt niveau igen. Faktisk er PL-løberen Christoffer Vienberg, den eneste som ikke kan løbe pga. en skade. Det er fedt, at vi kan træne hårdt uden at gå over stregen. Det hjælper ikke Christoffer, men heldigvis får han god hjælp af Team Danmark og skal nok komme stærkt tilbage.

Hvad er der ellers sket de seneste uger?

Anna Emilie Møller var indstillet til Politikkens "Årets Fund" og Bestsellers "Olympiske Håb". Det er en kæmpe ære, selvom det er meget frustrerende ikke at vinde, når man ikke selv har indflydelse på resultatet. Anna blev i top 3 i begge afstemninger og kan trøste sig med at Michael Laudrup heller ikke blev Årets Fund. 

Vi har holdt en runde af Øst Vinterturnering og Løvernes Klubmesterskab. Det er så skønt at opleve alle de begejstrede løbebørn. Steffen Falch og Sara Schou blev klubmestre 2017.

Vi varierer træningen så meget som muligt, og tager rundt til hinanden på skift når vi kan i weekenderne. Senest var vi hos Sara Schou, hvor vi løb ved Bagsværd Sø.
Anna og Christoffer var sammen med Kersti til DR´s Sport 2016. Anna holdt en flot tale for Sara Slott. Her er de 2 unge smukke:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar