søndag den 27. november 2016

Cross stafetten. Sejr og 5 Top 10 placeringer.

Jeg kunne desværre ikke være med i Roskilde i går. Men jeg har hørt, at det det var fedt og at løberne have et godt ræs.
Med Simon Jørn Hansen og Steffen Falch på holdet, prøvede vi at optimere det taktiske, så herreholdet kunne gå ind i kampen om en podieplads. Vi må måtte desværre indse, at der var for langt til toppen. Simon blev en fin nr. 6 individuelt, mens jeg havde set Steffen længere fremme end den tiendeplads det blev til.
Vores kvindehold blev ikke nævnt som favoritter. Måske fordi Anna Møller ikke var med. Det var Lea Reime og Sylvia Kiberenge heller ikke. Sylvia løb Warandeloop og Lea rejser i Brasilien.
Alligevel så jeg vores hold med Louise Rode, Sara Schou og Marie Mørch, som en seriøs vinder kandidat, især fordi det var et mere homogent hold end konkurrenterne. Og sådan gik det også. Pigerne overtog føringen på 4. tur ud af 18 og kørte den hjem selvom der var en usædvanlig lille forskel på de 3 bedste hold. Sara fik et rigtigt gennembrud til eliten, som nr. 4 målt på 4 runder og nr. 3 målt på 6 runder. Louise er ikke en "interval-mester", så hendes præstation var ok, og Marie som nr. 10 rundede præstationen fint af. DAF´s omtale kan ses HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar