torsdag den 10. november 2016

European Endurance Conferance

10 danske toptrænere var med ved EEC 2016 i Oslo. Fra Blovstrød Løverne deltog jeg og Kersti.
Vi havde mange gode samtaler om træning med Tanja Ravnholt (Hvidovre), John Schulz (Aalborg), Kasper Hansen (Odense), Jan Gram (Skive), Jeppe Rud, (DOF). Dan Olesen (AGF) og foredragsholder Henrik Larsen. Fra Sparta deltog Heidi Jensen og Kim Birk.

Det var et spændende og komprimeret program fra kl. 17 fredag til kl. 16 søndag.
Vi ankom til Oslo i snevejr, men joggede alligevel lige en 5 km inden vi kl. 15.30 skulle holde møde med nordmanden Jasper Buitink, som er Anna Emilie Møllers agent. Han bekræftede det positive indtryk vi havde af ham via telefon og mail. Naturligvis talte vi om 2017. Alt ser ud til at være muligt. Til at starte med er det mest World Challenge stævnerne, som ligger lige under Diamond League, vi satser på for Anna. Eller for at gøre det endnu mere nørdet, er DL muligt på 3000m F, og WC er muligt på 3000m/5000m, mens vi nok skal et niveau ned på 1500m, indtil Anna har en bedre tid på den distance.
Der var mange spændende indlæg. Ikke mindst fra entertaineren (dem kunne vi godt bruge flere af), Honore Hoedt. Her viser han sin selfie fra OL med Kin Jong-un.

Manden har trænet på højt niveau i mange år, men imponerer også ved at have oprettet et talent LØBELAND  i en provis i Holland.
Jeg kunne skrive rigtigt meget, men vil for nu nøjes med at sige, at jeg lærte meget at at være med. Ikke kun ved selve præsentationerne, men især ved at sætte dem ind og forny og opdatere det billede jeg kom med, og ved at tale med andre trænere om emnerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar