torsdag den 29. januar 2015

Evaluering DM kort cross

Det var dejligt, at det lykkes Kalundborg at lave et arrangement, som løberne var glade for.

Juniorpiger:
Vi fik et det ventede brag af et opgør mellem Anna Møller og Maria Larsen. De har stor klasse. Det var også flot af Louise Rode, at hun igen var indenfor et tidstab på ca. 10 sek pr. km, for det er ikke nemt at løbe alene på mellemhånd. I alt et fint løb, hvor vi dog manglede nogle lidt stærkere løbere fra årgang 1998-1999.

Juniordrenge:
Flot opvisning i fart og kraft fra Andreas Lindgren. Det er synd at han ikke løber alle crossløb. Emil Holm har før vist større styrke. Det var fine præstationer af de 2 fra årgang 1998, Sebastian Bærnthsen og Frederik Mogensen. Jeg savnede deltagelse fra Kristian Holm, men han er typen som løber få konkurrencer. Joachim Rosbo var til ungdoms OL i langrend.

Kvinderne:
Sara Sig var i kontrol fra starten, og holdt et imponerende tempo hele vejen og løb en hurtigere tid end Anna Møller. Simone Glad havde haft en stresende optakt, og var aldrig rigtig inde i duellen med Sara, men løb endnu et solidt løb, og fik en tid lige mellem Anna Møller og Maria Larsen. Det havde været en sjovt at se de 4 løbe sammen. Lea Reime har fået mod på konkurrenceløb igen, og få ugers træning var nok til at tage bronzen efter en stærk jagt på Loiuse Batting over den sidste km. Battings præstation var dog ganske god taget i betragtning, at hun har været nogle uger på Sri Lanka med begrænset træning og at hun lagde væsentligt hårdere ud end Lea, som løb meget veldisponeret. Vi har brug for mere bredde i toppen hos kvinderne, så dejlig at se Lea melde sig på banen.

Mændene:
Efterårets NM og EM cross viste, at vi mangler en hel generation mellem Them/Faurschou og Abdi/Thijs. Det var derfor så fedt, at se en super konkurrence, hvor Mads Tærsbøl vendte tilbage og Jacob Markussen fortsatte med at være på toppen. Andreas Lommer, Jacob Simonsen, Jeppe Harboe og Asger Dalsgaard var heller ikke så langt efter. Nu ser det allerede lidt lysere ud.

Endeligt var det med kæmpe glæde og lettelse at Erik Zacho, som fik hjertestop, vil komme sig og ikke få men.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar