lørdag den 18. juni 2016

2 EM medaljer til Christoffer

Sølv på 1500m
Søndag d. 12. juni kl. 10.11 gik starten til 1500m løbet, som var det vigtigste løb, da det er den distance der løbes ved Paralympics. Starten var ikke alt for god for Christoffer, så han måtte forcere for at komme frem i feltet, og nåede ikke at få kontakt til franskmanden som var smuttet. Men Christoffer holdt højt tempo og sikrede sig en super flot SØLV og ny PR på 4.26.27.
Bronze på 800m
Torsdag d. 16. juni kl. 11.06 var der 800m. Christoffer fik en god start her, og holdt sig klogt bag den irske løber i den første kurve. Herefter rykkede han forbi og kørte max tempo de sidste 500m hjem. Oppe foran vandt franskmanden kampen om guld og sølv over russeren. Kampen om bronze blev meget spændende, da Christoffer først blev angrebet af den spanske løber med 200m tilbage og på opløbet også af ireren. Men han ville havde den medalje og trods syre op over begge ører holdt Christoffer til målstregen og PR 2.12.68.
Udtagelse til Rio?
Det var en overvældende succes med 2 medaljer og 2 PR, og en aktuel placering som nr. 5 på verdensranglisten. Dermed har Christoffer gjort hvad han kunne for at komme i betragtning til en af de få pladser Danmark har ved Paralympics i Rio. Afgørelsen falder i den første uge i juli. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar