mandag den 5. oktober 2015

Eremitageløbet

Der var mange præstationer som imponerede ved årets E-løb. Det vindstille vejr og temperatur på 12 grader var perfekt til gode tider. Abdi er virkeligt godt løbene og med lidt modstand var han nok kommet endnu tættere end 21 sek på rekorden for løbet.
Jeg hjalp speakeren Christina Schnohr med information om de bedste løbere, og da vi så Sylvias mellemtid ved 10 km (32.51) tydede det på at hun ville slå kvindernes rekord, men hun endte med 44.07 som er 8 sekunder over rekorden. Men i begge tilfælde er det de hurtigste tider siden 1998. Og Sara Sigs 45.11 på andenpladsen må være en af de bedste tider nogensiden, som ikke har givet en sejr. Ja selv Anna Møllers flotte 46.26 (29 sekunder bedre end i 2014) er en tid, som ofte har været god nok til at vinde løbet. For Anna var det en gentagelse af tredjepladsen fra sidste år, mens Louise Rode rykkede en plads op og blev nr. 4 i år. Louise er bare så sej! Hun løb 39 sekunder hurtigere end sidste år og var ved (den uofficielle) 10 km mellemtid langt under hendes PR.

I mændenes løb var der fine Løve-præstationer af Casper Hunnerup, Christian Madsen og Steffen Falch. Men Kasper Hartlev og Christoffer Vienberg gjorde mig særligt glad i låget. Kasper modbevidste kraftigt min bekymring for om han var ved at forsvinde ud af elitebilledet med sin satsning på tri/duathlon og motionsløb. Han løb fantastisk og satte ny E-løbs PR med 42.12 og var med i kampen om 2. pladsen indtil der forståeligt nok var udsolgt af kræfter.
Christoffer Vienberg har godt nok haft sit at slås med. Først en skade som satte ham helt ud af spillet i 2014, og så et maveonde som kostede meget af foråret. Men han er en fighter, hvilket han i særlig grad viste i dag. 2 gange faldt han, så han var forslået på begge sider af kroppen. Alligevel løb han en super tid på 46.09 og var også under sin 10 km PR ved mellemtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar