onsdag den 18. november 2015

EM Cross holdet 2015

Som i 2013 og 2014 er der også i 2015 udtaget 18 løbere til EM Cross. Kim Gudmand har lavet en FOTOSERIE med de 18 løbere.

Sidste år kunne vi for første gang stille med et juniorpige hold. Nu stiller vi med fuldt hold på 6 løbere. Line Schulz var med i 2013 og hun får nu comeback, mens de 5 andre også var udtaget sidste år. Nu må vi håbe at det lykkes at få både Maria Larsen og Anna Møller til start. Ved EM og VM Cross var de syge på skift.
Alle 6 piger har top 40 potentiale og mindst 2 har top 10 potentiale.

Vi får desværre ikke hold med for juniordrenge i år. Andreas Lindgren, som er debutant, supplerer Joachim Rosbo og Kristian Holm.

Det er svært at gå fra juniorklassen til U23, og desværre har vi ikke udtaget nogen U23-løbere i år. Peter Glans var dog tæt på. Han løber i Roeselare i Belgien ved deres udtagelsesløb d. 29/11. Her deltager (som jeg husker det) også Mikkel Dahl, Jacob Simonsen, Kasper Skov og Andreas Lommer. Stærkt at løberne tager ud og løber de hårde løb i Europa.

Vi har igen 4 kvinder med. Maja Alm erstatter Louise Batting og får EM debut. Sara Sig, Simone Glad og Anna Baumeister er måske i endnu bedre form end sidste år.

Med Abdi, Ole Hesselbjerg, Thijs Nijhuis og Mads Tærsbøl genskabes holdet som fik en flot sjetteplads for U23 i 2012. Femte mand på holdet er Jesper Faurschou som løber for niende gang.
Thijs, Ole og Mads løber Warandecross i Holland på søndag.
Henrik Them havde et super godt marathonløb i Frankfurt, men har pga. dette ikke haft muligheden for at løbe de crossløb, som danner baggrund for udtagelsen til EM. Jeg tror dog det bliver en fordel for Henrik, at han nu kan fokusere 100% på marathon.

Se DAF´s omtale af udtagelsen HER

Det bliver spændende om Rusland virkelig bliver udelukket. Jeg vil ikke savne oplevelser som sidste år, hvor de overlegent løb hjem som nr. 1, 2 og 3 for U23 mænd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar