onsdag den 16. december 2015

EM Cross kvinderne

Der var stor optimisme blandt kvinderne. Simone Glad og Sara Sig vidste at de var i god form, og selvom feltet så skræmmede stærkt ud, var ambitionen at løbe i top 20. Anna Baumeister var usikker på hvor hun stod, da hun ikke havde trænet så meget efter sin OL kval. på marathon for 7 uger siden.
De fulgtes ad de første 1500m, men så fik Simone samme problem med maven som ved VM Halvmarathon og måtte lide resten af vejen mod mål. Anna og Sara lå tæt sammen hele vejen og sled sig fra placeringer omkring nr. 30 op i den gruppe som gik ud på sidste omgang som nr. 12-20.
De åbnede begge spurten for fuld kraft så snart de kom rundt i det sidste sving og ind på de godt 200m opløb. Anna blev noteret for 34 sekunder i spurten, hvilket sammen med Esma Aydemir var hurtigst af alle! Sara spurtede også flot på 35 sek og dermed blev de nr. 15 og 16. De var de mindste trætte i spurten.
Det var helt utroligt som de danske løbere fortsatte med at overgå sig selv!
Anna har løbet EM Cross 8 gange, men er ikke tidligere blevet placeret bedre end nr. 23. Og der er lidt ekstra at hente, hvis hun bliver bedre til at komme rundt i de skarpe sving, hvor hun ofte tabte et par placeringer.
Nu håber de begge på udtagelse til Great Cross i Edinburgh.
Her går starten, hvor vi også  ser den finske NM vinder Peiponen som overraskende blev nr. 10, veteranen Sandel og norske Grøvdal (med bandana) som blev nr. 3.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar