mandag den 14. marts 2016

Fantastiske Karoline!

Løvernes juniorpiger var igen klar til gode præstationer - undtaget Sarah Bruun som ikke følte sig frisk, og Anna Møller som ikke er skadet, men holder en pause fra konkurrencer.
Louise Rode har følt sig lidt nede og har haft meget at se til. Men træningen har været fin. Det var dejligt at verdensklasse triatleten Alberte Kjær var til start, så de kunne få en god duel. Alberte var naturligvis favorit, og jeg forventede at hun ville lægge hårdest ud af de 2. Men det var Louise som åbnede et hul på 20 meter inden Alberte trak hende ind igen. Efter mange kilometer side om side viste Alberte hvor bomstærk hun er og trak fra og slog Louise med 11 sek. Men 35.46 til Louise er en kæmpe fed PR som hun er meget glad for.
Karoline Hardis ser ikke sig selv som langdistance løber og var kun med for at udfordre sig selv. Men den form hun har vist på det sidste lyver ikke, og hun løb super sejt og klogt og sluttede med bronze og en PR på 5 min så den nu lyder 37.24!
Sara Schou Kristensen var lidt efter Karoline i starten, men fik så kontakt til den gruppe hvor Karoline lå. Senere faldt hun dog fra igen, men med en stærk afslutning missede hun kun sin PR med få sekunder.
Pigerne fik holdguld og var kun 4 sekunder fra bronze for senior.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar