torsdag den 31. marts 2016

Mange forskellige mål og satsninger

Som leder og klubmand i Blovstrød Løverne er jeg vant til at opgaverne kan være meget forskellige.
Det sportslige plejer at være mere homogent for vores gruppe. Men nu spreder aktiviteterne sig.

Ud over den generelle udvikling af løberne og satsning på masser af gode resultater på banen til sommer, vil vi i den kommende periode arbejde med disse 3 forskellige spændende udfordringer:

Forhindringsløb

Anna Emile Møller skal efter planen løbe 3000m forhindring ved U20-VM d. 21. og 23. juli i Budgoszcz i Polen. Jeg tror også på at Louise Rode kan kvalificere sig, da kravet på 10.45 kun er 7 sekunder under hendes PR.

Bjergløb

Steffen Falch er blevet udtaget til EM Bjergløb kort distance (12 km) d. 2. juli i Arco lige nord for Gardasøen i Italien. Først var jeg i tvivl om det fornuftige ved dette, da det kan virke som et skridt væk fra at være "rigtig" løber. Men nu bakker jeg ham op, da det også indholder nogle fordele for ham. Bare han ikke bliver alvorligt skadet. Jeg er især nervøs for nedløbene.
Se mere om løbet HER. Det ser super fedt ud.

IPC European Championships & Paralympics

Christoffer Vienberg har løbet i mange år, hvor han har taget kampen op mod os "normale" løbere. Handicapidrætten har han indtil nu valgt fra, da hans ambition først og fremmest var at udvikle sig så langt væk fra sit handicap som muligt. Han har diagnosen "Celebral Parase". Det betyder han har svært ved at koordinere sine bevægelser og han har stivere bevægelser.
Nu er Christoffer klar til at gå efter de fordele han kan få ved at gå ind i handicapsporten. Første step er et stævne i Italien i den kommende uge, hvor han først bliver klassificeret i enten T37 eller T38. Her håber vi også at han klarer kvalifikations kravene på 800m og 1500m til EM som ligger midt i juni i Grosseto i Italien. Der er desværre ikke længere distancer, hvilket er ret ærgerligt for Christoffer, da han elsker at træne meget og løbe langt. Men så tager han bare denne udfordring med korte distancer op også.
Selv Para-OL kravene er faktisk relativt nemme for Christoffer at klare. En evt. deltagelse i Rio til september vil afhænge af hvordan han vurderes at kunne klare sig i forhold til topplaceringer. Danmark har nemlig kun et begrænset antal pladser til fordeling mellem dem der har klaret krav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar