tirsdag den 3. marts 2015

DM lang Cross og DM stafet Cross

Sikke nogle flotte omgivelser og en god DM cross rute.

Og hvilken fest det blev for Blovstrød Løverne. Anna Møller og Louise Rode leverede igen fantastiske præstationer, og var begge dage de bedste junior. Karoline Hardis imponerede mig rigtigt meget med sin 6. plads på den lange cross. Sejt af en pige, som ser sig selv som 400m og 800m løber.
Med sejren i holdløbet skal vi til Europa Cup Cross. Vi starter et projekt op, hvor vi pt. har 9 piger i den rigtige alder.
Selvom Lea Reime også løb rigtigt godt, måtte vi "nøjes" med sølv efter Spartas stærke seniorkvinder anført af Sara Sig. På stafetten dagen efter var vandt vores kvinder helt suverænt.
Vores mænd satsede på et godt resultat i Stafetløbet. Og det startede fantastisk med Simon Jørn og med en god afslutning af Steffen Falch, var det lige ved at lykkes at komme med i kampen om medaljerne. De måtte dog nøjes med at blive nr. 6 med 16 sekunder op til bronze.

Og så lige nogle kommentarer til den øvrige danmarkselite:
Hvor var det overlegent løbet at Sara Sig. Tænk at sætte Anna Møller og Simone Glad med et lille minut. Også dejlig at Louise Batting ser godt løbende ud her 4 uger før VM.
Og Abdi er tilbage :-). Han er så sej. Fuldstændig "ødelagt" i december efter EM - og nu tilbage helt på toppen. Og Jesper Faurschou beviser igen igen at han er så vild når han finder formen. Michael Nielsen overraskede også meget positivt. Jeg havde lidt hørt på ham at han var ved at trappe ned. Men måske kom motivationen tilbage ved at sætte ord på det? Også store plusser til Markussen, Harboe og Rosbo. Tærsbøl havde en off-weekend. De mange km i Portugal sad nok i kroppen.
Og så var der små gennembrud i juniorklassen af Alexander fra Korsør (lørdag) og søndag af Spartas Malthe og Anna Mark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar