torsdag den 26. marts 2015

Lidt tanker om DM 10 km

For Blovstrød Løverne var det en super dag. Det lykkes overraskende sikkert at køre holdmesterskabet hjem for kvinder, og dermed sikrede vi os den samlede sejr i Cross Challenge. Vi har kun vundet en gang tidligere. Det var i 1994/1995. Dengang var Dorte Dahl også på holdet! De øvrige tællende var Nina Christiansen, Pernille Svarre, Maja Vej og triathleten Susanne Nielsen.
Dorte vandt i øvrigt sin veteransejr nr. 25 i CC i lørdags.
Vi havde også stor succes med de 6 unge piger, som vandt holdløbene i henholdvis P17 og P19. Alle undtagen Anna Møller satte PR. Det var flot af Louise Rode, for hun måtte trække meget i anden gruppe. Anna var også i PR form, men pga. den langsomme start på løbet, var det ikke muligt at komme ned på gode tider. Nu fik vi et spændende løb i stedet for, hvor Louise Batting var stærk og pressede farten op til sidst, men Simone var den hurtigste i spurten.
Vores mænd løb et godt og homogent holdløb og fik en fin 6. plads i holdløbet. Sharif var helt på toppen over sine 32.30.

Præmieoverrækkelsen var igen en trist og langvarig omgang. Det bør foregå indendørs, når der er så mange klasser, og der bør være en tidsplan så man ved hvornår man skal være klar.
Spørgsmålet er om vi kan reducere i antallet af klasser?
30-34 års klassen kan nedlægges
For 35-39 år kan holdløbet nedlægges
Holdløb kan slås sammen til 4 grupper for mænd: M40, M50, M60, M70+
For kvinder kan det endda reduceres til 2 grupper: K40 og K55+ (el. K60+)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar