torsdag den 26. marts 2015

VM Cross


Her har vi VM Cross holdet i Guiyang i Kina. Fra venstre holdleder Niels Kim, Sara Sig, Simone Glad, guiden, Maria Larsen, Louise Rode, Alberte Kjær og Louise Batting. De ser skarpe ud!

Simone har sendt mig billedet og hun beretter:

"Alle sociale medier er blokeret her i Kina så du får lige en lille update pr mail.
Vi er velankommet igår, er blevet tjekket ind på et virkelig lækkert hotel og maden er virkelig god, selvom det er lidt stærkt. Vi har fået en kinesisk guide som på engelsk hedder Little Snow og hun følger os i tykt og tyndt imens vi er her. 
Vi har været ude og træne i en nærliggende park hvor der er lavet en ca. 3 km rute med vejvisere, vagter og vandposter. Nu sidder vi og spiser frokost og skal ud og se den gamle by her i Guiyang."

Anna Møller er ikke med. Hun fik mistanke om sygdom i weekenden og mandag blev det konstateret at hun er syg og besluttet at hun ikke skal løbe. Hun er naturligvis meget ked af det, men hun er stærk og skal nok komme godt igennem denne skuffelse. Hun var til træning i tirsdag. Jeg tror det var godt for hende at løbe en lille tur og få snakket om det.
Desværre betyder det, at vil heller ikke denne gang får set hvor stærkt vores juniorpige-drømmehold er. Nu må vi håbe alle de stærke løbere er friske og på toppen til EM i december.

Vejret i Guiyang ser ikke så spændende ud. Men den slags vejr er de jo vant til.
Mesterskabets hjemmeside findes HER

Pigerne løber kl. 5.00 dansk tid på lørdag. Kvinderne kl. 6.15.
Det kan live streames HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar